Sziasztok!
Szívesen vennék pár ötletet! Az a helyzet, hogy kaptunk pár nagyon szép csigaházat (kb 20db) csigasügereknek,az egyetlen hibája a dolognak, hogy ezek SÜLT ÉTI CSIGÁK voltak FŰSZERES, VAJAS mártásban, és nem tudom eltüntetni a hagyma szagot, és a vajat a házakról
![[icon_hang.gif] [icon_hang.gif]](./images/smilies/icon_hang.gif)
.
Próbáltam már kifőzni sós vízben, ecetes vízben, de még mindig nem jó.Vegyszerrel, mosószerrel nem szeretném lemosni, mert félek benne maradna a házakban, és a halak többet érnek egy ilyen kísérletnél
![[119.gif] [119.gif]](./images/smilies/119.gif)
.
Szerintetek mivel próbálkozzam még?
Segítségeteket előre is köszönöm!
![[039.gif] [039.gif]](./images/smilies/039.gif)